Motto-ul nostru- Rupem Norma!

Cine suntem? Un grup de prieteni pasionați de aventură și călătorii. Suntem sociabili și amabili, ne place mult să ne distrăm și să petrecem timp în natură. Pentru că suntem activi și nu suportăm plictiseala, căutăm mereu noi aventuri trăznite. Hai și tu alături de noi!

  Misiunea noastră este aventura în mijlocul naturii

  Țelul nostru este o minte sănătoasă în corp sănătos

  Viziunea noastră este să transformăm viața într-o aventură

photo44

Echipa noastră

Anna Smith

Tour Guide

Anna teaches lessons for both beginners and at an advanced level. For beginners we have an introductory course as well as a full course. The beginners’ introductory course has one hour of coaching and an hour of practice in the morning with an extremely nominal rental for equipments.

FRIENDLY
English
French

Marco Smith

Instructor

Marco is an extremely qualified and well experienced member of staff who has plenty of trophies to his credit. Our team has an average experience of 10 years and has been certified by the national windsurfing system. From time to time we also export instructors from other.

Skydiving expert
English
Spanish

Ce ne propunem să facem?

Când auzi numele Mioritic Adventures gândul îți zboară la aventuri pe plaiuri mioritice. Fix despre asta este comunitatea noastră! Încurajăm aventura și distracția în mijlocul naturii. Vrem să punem accent pe valorile României și ce are ea mai de preț de oferit. Hai cu noi! Vei avea parte de aventuri frumoase alături de oameni frumoși.

BENEFICII

POVESTEA

Cine suntem? Un grup de prieteni pasionați de aventură și călătorii. Suntem sociabili și amabili, ne place mult să ne distrăm și să petrecem timp în natură. Pentru că suntem activi și nu suportăm plictiseala, căutăm mereu noi aventuri trăznite. Hai și tu alături de noi!

ÎNCEPUTUL

A fost o vreme când sportul era o activitate aproape inexistentă în viața mea. Niște ture cu bicicleta prin parc, plimbări cu iubita și câteva city break-uri pe an erau singurele momente în care făceam mișcare. În rest, mașina era cel mai bun prieten al meu, lucrul la birou mă ținea pe scaun 8 ore zilnic, iar majoritatea serilor le petreceam la o bere cu prietenii sau la filme în vârful patului. Nu este de mirare că mă simțeam apatic și lipsit de vitalitate.

CE A URMAT

Ca prin minune o întâmplare fericită a schimbat această rutină nocivă în care intrasem. Prin 2017 niște prieteni m-au invitat la câteva ture pe munte. Și uite așa am intrat în lumea frumoasă a munțomanilor, o lume plină de oameni veseli, cântece la foc de tabără și seri magice la cabană. Atunci s-a produs declicul: am făcut drumeții tot mai des, mersul pe bicicletă a devenit un obicei și petrecerea timpului în natură sub orice formă a ajuns o prioritate.

APARITIE

Din dorința de implicare și pentru că mi-am dorit să promovez turismul și un stil de viață sănătos, în 2018 m-am apucat să organizez drumeții montane gratuite. Acesta a fost startul și de acolo lucrurile au luat avânt. Am observat că lumea își dorește și alte aventuri palpitante în aer liber și am început să organizez ture de alpinism clasic pe văi nemarcate, via ferrata sau salturi cu parapanta. Așa mi-a venit ideea de a crea o comunitate de aventurieri și în vara anului 2019 a luat naștere Mioritic Adventures.