Vrei senzații tari? - noi ți le oferim!

Am pregătit o mulțime de ture de aventură, pline de adrenalină, care ne vor ține cu sufletul la gură. În zbor cu parapanta, în ape agitate sau la înălțime pe stânci, aici le vei găsi pe toate. Hai să trăiești viața la intensitate maximă alături de noi!

  

  Trăiește viața la cote maxime

  Bucură-te de fiecare clipă

  Distrează-te cu prietenii tăi

photo50


Via Ferrata

via-ferrata

Traseele de via ferrata au apărut în Primul Război Mondial cu scopul de a-i ajuta pe soldați să parcurgă mai ușor zone dificile. Cu timpul au devenit o atracție turistică căutată de amatorii de aventură din întreaga lume. Traseele pot fi parcurse de toți cei ce nu au frică de înălțime, iar escaladarea se face în condiții de siguranță.

Rezervă acum!


Hamace la Înălțime

Hamace-la-înălțime

Cui nu-i place să lenevească în hamac? Dar ce ai zice dacă hamacul ar fi la câteva sute de metri deasupra pământului, atârnat între stânci? Această aventură îți oferă plăcerea de a te legăna în hamac așa cum nu ai mai făcut-o niciodată, dintr-o cu totul altă perspectivă. Vino să experimentezi relaxare și senzații unice la înălțime!

Rezervă acum!


Escaladă la Stâncă

Escaladă

Cățărarea este un sport ce ne pune la încercare atât fizic, cât și psihic. Te ajută să devii mai puternic, să faci față mai bine în condiții de stres și să îți depășești limitele. Organizăm ture de aventură în Prăpăstiile Zărneștiului, Cheile Râșnoavei, Baia de Fier, Cheile Bicazului, Munții Hășmaș și multe alte locuri din inima munților.

Rezervă acum!


Zbor cu Parapanta

Zbor-cu-parapanta

Dacă îți place să fii printre nori, senzația pe care ți-o oferă zborul lin cu parapanta este magică. Atunci când admiri peisajele de sus parcă ești într-o poveste. Din parapantă toate par mai mici, iar această experiență îți dă impresia că ești invincibil. Hai să admiri lumea dintr-o perspectivă aeriană inedită, plină de aventură.

Rezervă acum!


Canyoning

Canyoning

Această activitate presupune parcurgerea de canioane și necesită aplicarea unor tehnici diverse pentru depășirea obstacolelor. Vom face salturi de pe stânci, vom înota în ape spumoase și vom coborî în rapel. Dacă nu-ți este teamă să te uzi puțin, această aventură ți se potrivește de minune. Ce zici, te ține? Hai să ne bălăcim!

Rezervă acum!


Rafting

Rafting

Câțiva prieteni într-o barcă gonflabilă coborând în viteză pe un râu învolburat, acesta este raftingul! Vom intra în ape agitate și vom avea parte de senzații tari. Fiind o activitate de echipă, vom avea nevoie de sincronizare și de lucru în echipă. Doar așa vom putea ghida cu succes barca și vom depăși obstacolele. Te-am convins? Ia parte la aventură!

Rezervă acum!