Descoperă Carpații - libertatea locuiește în munți...

Munții Carpați sunt un simbol al României. Aceștia ascund în interiorul lor peisaje minunate, locuri pline de legendă și mister care te așteaptă să le descoperi. Și când îi vizitezi cu oameni veseli, buna dispoziție este garantată. Hai în gașca noastră!

Află mai multe de pe blog

Vezi evenimentele viitoare

Munții Carpați


Drumeții Montane

Pentru un aventurier începător, hoinăritul pe trasee montane este o inițiere perfectă. Hai să admirăm frumusețile naturii și peisaje ce îți vor tăia respirația! Raiul din Crai, Retezatul cu ochii lui albaștri, potecile puțin umblate din Munții Trascăului sau minunățiile din Cheile Nerei, toate îți vor dărui amintiri de neuitat și prietenii trainice.

Drumeții Montane

Alpinism Clasic și Nemarcate

Ți se întâmplă să privești la stâncile golașe și să îți dorești să fii acolo sus, în locuri care par de neatins? Să mergi pe poteci neumblate unde numai cei neînfricați pot ajunge? Dacă îți place adrenalina, avem exact ce-ți trebuie: drumeții alpine prin văi de abrupt și pe creste, trasee montane nemarcate pline de peisaje sălbatice.

Alpinism și Nemarcate

Explorare Peșteri

Speologia este știința care se ocupă cu studiul peșterilor și este o activitate tot mai des întâlnită printre iubitorii de aventuri. Curiozitatea unui explorator nu se limitează doar la ce se află la suprafață, ci și sub pământ. Hai într-o expediție plină de necunoscut să descoperim minunățiile ascunse în adâncul pământului.

Explorare Peșteri