Activități în sală - forță, vitalitate, sănătate!

Indoor

Există momente când nu putem fi în mijlocul naturii. Doar pentru că suntem legați de oraș și job, asta nu înseamnă că nu putem face sport. Ne întâlnim în București după birou la înot, escaladă sau să tragem de fiare. Te așteptăm cu noi!

  Stretching, Cardio, Forță

  Rămâi în formă maximă

 

De ce este important să faci exerciții în fiecare săptămână?

  Reduce riscul apariției bolilor

  Întărește sistemul cardio-respirator

  Ajută să eliminăm excesul de grăsime și să punem masă musculară

  Micșorează nivelul hormonilor de stres din organism

  Îmbunătățește somnul, memoria și concentrarea

Ne întâlnim săptămânal în București, după birou, la sala de gimnastică, să facem împreună un plan de antrenament.

Te așteptăm în gașca Mioritic Adventures!

#HaiCuNoi să #RupemNorma


Sala de forță

Forta

Mersul la sală uneori nu este o plăcere, dar este o necesitate. Și dacă mergi la sală cu oamenii potriviți, beneficiile sunt multiple: socializezi, îți faci prieteni cu care înveți exerciții noi și descoperi secrete ale unui stil de viață sănătos. Fie că îți dorești să pui masă musculară sau să scapi de kilogramele în plus, te așteptăm cu noi!

Vezi evenimentul


Ora de Înot

Inot

Te gândești să te apuci de înot? Vrei să mai exersezi și singur este cam plictisitor și deloc antrenant? Te așteptăm cu noi, facem gașcă în fiecare marți, începând cu ora 20, la bazinul de înot al clubului sportiv STEAUA aflat în Ghencea. Echipament obligatoriu: papuci și cască de înot. Recomandăm să aveți ochelari de înot.

Vezi evenimentul


Escaladă și bouldering

Bouldering

Cățărarea este un sport ce pune la încercare atât rezistența fizică, cât și rezistența psihică. Te ajută să devii mai puternic, să faci față mai bine în condiții de stres și să îți depășești limitele. În fiecare luni, începând cu ora 19:30, te așteptăm să îți perfecționezi abilitățile de cățărare la sala de escaladă și bouldering aflată în incinta SEMA PARC.

Vezi evenimentul